Pitate li se ponekad zašto naši pokušaji da se promijenimo ne polučuju uvijek trajne rezultate? Zašto često ne možemo ustrajati u promjeni?

Kada s bliskim osobama razgovarate o temi promjene i područjima života za koja osjećate da se trebaju promijeniti, što primjećujete?

Tijekom flow! summita, mnogo smo razgovarali o ovoj temi i većina sudionika se složila da je rečenica koju često znamo čuti – Promjena je teška. Mnogi od nas pokušaju uvesti promjene u neko područje svog života, no, koliko nas ustvari postigne trajnu promjenu? To nas je navelo da malo promislimo o ovome – je li zaista teško postići trajnu promjenu ili smo samo uvjetovani da vjerujemo da je to teško?

Moderna mudrost nam govori da “ništa što vrijedi napraviti nije lako”. Iako u toj izjavi zasigurno ima istine, treba li biti teško baš CIJELO VRIJEME? Postoji li nešto što smo možda previdjeli, a što nas sprječava da postignemo promjenu koju želimo vidjeti u svojim životima?

Mi smatramo da postoji…

Razmislite na trenutak o vremenu kada ste donijeli novogodišnju odluku ili cilj. Počinjete čvrsto – motivirani i odlučni – ali tri mjeseca kasnije, već ste na to zaboravili ili ste potpuno odustali.

Vjerujte nam – svi smo u nekom trenutku bili u toj poziciji. A iz godine u godinu, ovaj obrazac se nastavlja, uzrokujući da time sabotiramo vlastite živote i ometamo svoj napredak. Ali zašto?

Dr. Bradley Nelson, američki stručnjak za bioenergetsku medicinu i energetsku psihologiju, vjeruje da je to povezano sa zaglavljenim emocijama.

U osnovi, zaglavljene emocije su energetske blokade koje se mogu pojaviti u cijelom tijelu, uzrokujući nam nelagodu, mentalnu i emocionalnu neravnotežu, a čak se mogu manifestirati i kao fizička bol.

Zarobljene emocije mogu izravno utjecati na kvalitetu vašeg života i da – na vašu sposobnost da ostvarite trajnu promjenu koju želite vidjeti u svom životu.

Pa, što možemo učiniti u vezi s tim?

U svom besplatnom masterclassu, dr. Nelson će pokazati zašto bi vas zaglavljene emocije mogle sputavati, kako ih osloboditi i otvoriti se živopisnijem životu punom obilja. Životu kakav zaslužujete. Prijavite se ovdje sada!
Prijavite se za BESPLATNI masterclass

Svi smo u nekom trenutku doživjeli stvari koje su nam bile emocionalno teške ili traumatične. U nekom trenutku, te su emocije zaglavile u našim tijelima – uzrokujući nam bol, emocionalnu ili mentalnu neravnotežu, a ponekad i bolest.

Ako ste ikada doživjeli da vam se neko loše sjećanje ponavlja, nerazumno se bojite određenih stvari ili situacija, ili se pak svojski trudite da napravite trajnu promjenu u svom životu – moguće je da u tijelu imate zarobljene emocije koje trebate osloboditi kako biste mogli krenuti naprijed.

A evo i laganog dijela promjene…

Metoda Emocionalni kod® jednostavna je, laka i učinkovita metoda oslobađanja zaglavljenih emocija u nekoliko sekundi. Dr. Nelson već desetljećima radi u području energetskog iscjeljivanja. Kao 12-godišnji dječak kojemu je dijagnosticirana potencijalno smrtonosna bolest bubrega, dr. Nelson je iscijeljen pomoću holističkih, alternativnih terapija. I tada je prepoznao svoju misiju – da što više ljudi osvijesti o njihovoj vlastitoj moći da iscijele sebe i druge.

Iako ne zagovara da ljudi izbjegavaju potražiti stručnu liječničku pomoć prije nego što isprobaju alternativne terapije, iz osobnog iskustva zna kako su ove terapije podržale njegovo iscjeljenje i, posljedično, promijenile putanju njegova života.

Pridružite nam se na ovom prosvjetljujućem masterclassu, u kojem će dr. Nelson demonstrirati kako locirati, identificirati i osloboditi zaglavljene emocije, koristeći tehniku iscjeljivanja – Emocionalni kod®.

Imajte na umu da je ovaj besplatni masterclass dostupan samo ograničeno vrijeme, stoga osigurajte svoje mjesto već danas!
Osigurajte svoje mjesto, sada!

Veselimo se što ćemo vas vidjeti na ovom masterclassu!
PetraPetra Brzović
younity Croatia
croatia@younity.one