Možete li započeti novo poglavlje vašeg života ako i dalje prelistavate stara poglavlja vaše osobne priče?

Većina nas krene putem transformacije i duhovnog rasta zbog rješavanja određenih izazovnih situacija koje nas sputavaju da živimo svoje pune potencijale.

Ja sam počela raditi na sebi jer me život doveo do ruba – raspadala sam se fizički, mentalno, emocionalno – i bilo mi je izazovno vidjeti svjetlo na kraju tunela. Kroz godine upornog i predanog rada, shvatila sam da sam ja ta koja je svoj život dovela do ruba, ali i da ja mogu biti pokretač promjena, ako to uistinu želim. Odluka je bila na meni.

Jednom kada krenemo putem duhovnog rasta, prije ili kasnije, svatko od nas shvati da postoje etape tog puta.

Od prvih etapa neugode, fizičkih bolova, bolesti, apatije i nedostatka energije, mi se pomičemo kroz fazu želja, htjenja i očekivanja. Da bi naposljetku došli do hrabrosti, vjere i prepuštanja životu. A jednom kada se prepustimo, sve u životu nam poprima sasvim drugačije note.

U kojoj god se etapi nalazili, ako ju odlučite poduprijeti otvorenim srcem, tečnom energijom i utišate buku u umu – laganim koracima možete zaploviti putem transformacije!

Kako ove riječi odjekuju sa vama? Javlja li se u vama uzbuđenje ili otpor prema pomicanju s točke na kojoj se nalazite? Oboje su jednako dobri pokazatelji – indikatori da ste spremni.

Ljetni 7-dnevni izazov

Vjerujemo da u priči rasta i svjesnosti uvijek dođe trenutak kada je svima potreban dodatni “poguranac”, ono nešto što će nas motivirati da napravimo taj iskorak u drugačiji život.

Ako ste osjetili da unatoč tome što radite na sebi i dalje imate “loše dane”, ne ide onako glatko kako ste očekivali ili i dalje reagirate iz starih rana, to se događa zato što smo jednom nogom zakoračili u promjenu, a drugom nogom i dalje stojimo u našoj prošlosti.

I tada, poput vage, njišemo se naprijed-natrag sve do trenutka kada odlučimo napraviti skok u novu vibraciju. Njišete se i trebate ruku vodilju koja će vam olakšati ovaj uspon? Niste jedini.

Poziv za iskorak u novo!

Prije nekoliko godina Matt Omo i Guy Lawrence, svaki majstor svoje vještine, pristupili su mi upravo s tim ciljem te od tada zajedno djelujemo kao “Live In Flow”.

Objedinili smo naša iskustva i ideje u jedan projekt, sasvim spontano, a da nismo ni slutili kako se nadopunjujemo. 

Kada smo povezali Mattov iscjeljiteljski glas i njegove talente za zvuk i vibraciju, Guyeve tehnike aktivacije srca i protoka energije, te moju intuiciju i povezivanje sa suptilnim energijama, dobili smo najbolje od nas – putokaz do sveobuhvatne osviještenosti.

Stoga, jako mi je drago da napokon mogu s vama podijeliti naše prakse, u potpunosti na hrvatskom jeziku!


Pridružite nam se u besplatnom 7-dnevnom ljetnom izazovu i osvježite sebe, svoje tijelo, navike i energiju! >> Prijavite se ovdje <<
Osigurajte svoje mjesto

Ovaj izazov prilagođen je za svakoga, a zajedno počinjemo u ponedjeljak 04.07.2022.

Očekuje vas 7 kratkih i jednostavnih praksi koje se svakoga dana, korak po korak, nadograđuju jedna na drugu.

Praksa čini čuda, a čak i samo tjedan dana svjesne prisutnosti otvara oči za nova iskustva!  Odvažite se i… idemo! 


Vidimo se tamo!


Od srca,
Petra
PetraPetra Brzović
younity Croatia
croatia@younity.one