Jogijske tajne zdravlja – radionica kriya sa Sanjom i Ines

Drevni jogiji živjeli su dugo i bili vitalni do zadnjeg dana svojeg života.
Živjeli su u zdravim tijelima, imali čist um i jasnoću bivanja.

Možemo li i mi, stanovnici suvremenog svijeta zagađenog industrijom, bukom i viškom informacija, poput drevnih jogija živjeti dugo i sretno, i biti vitalni i zadovoljni u svojim zdravim tijelima?

Odgovor je veselo: Da!

Jogijske tajne zdravlja već dugo nisu tajne, i mi ih koristimo već dugi niz godina. Tradicionalno, te se tehnike odazivaju na naziv “Kriye”. Tantričke su to tehnike za pročišćavanje tijela, koje za rezultat nemaju samo zdravo tijelo – već i miran um.

Kriye su vrijedan alat za zdravlje i dugovječnost koje potiču tijelo na čišćenje, harmoniju i samoiscjeljenje i jednom kada ih naučite imate ih kao svog saveznika zauvijek! Ali one ne čiste samo naše fizičko tijelo, već i energetsko, pa izravno djeluju na naše emocionalno stanje, jer tretiraju naše traume i davne emocionalne rane, koje često i dan danas utječu na naše živote.

Kriye otvaraju energetske kanale, čiste nakupljene toksine iz tijela, pročišćavaju mentalne obrasce i navike, kao i negativne emocije…

Nemoguće? Pa evo, prvi dio radionice je već održan prošlog petka, a snimku ti poklanjamo! Tek tako. Bezuvjetno. Samo klikni na sličicu:

Kriye - snimka
besplatne radionice

 
Zanimljivo? Pa dođi i po ostatak mudrosti. Radionicu vode Sanja i Ines, a trajat će tri tjedna, jer se ove tehnike ne mogu naučiti odjednom, već ih treba postupno i sistematično graditi. Sastanci su petkom, počevši od ovog petka 18.11.2022, svaki tjedan se objašnjavaju nove tehnike i riješavaju sve dileme koje su se pojavile u vašoj praksi. Jer ako nešto učimo, želimo od toga imati najveću dobrobit. Zar ne?

Nakon tri tjedna, imat ćete u rukavu najveće tajne jogijskog zdravlja – i biti potpuno opremljeni da potaknete svoje tijelo na samoiscjeljenje i obnovu iznutra!

Prijave na radionicu su ovdje: 

Jogijske tajne zdravlja
prijava za radionicu

Vidimo se, a do tada – uživaj…

Tvoji Manifestatori

Leave a Reply