Sa nama je svoje iskustvo “Uspona” i “Padova” podijelila Jasna Ilić tumač zvijezda i astrolog. Astrologijom se bavi od malena, više od 20 godina. U dugogodišnjoj praksi i radu sa klijentima susretala se sa raznim natalima i njihovim zvjezdanim zapisima. Izazov je sa radoznalima koji su htjeli provjeriti, kako su joj poslije i priznali, kako to astrologija tj. čitanje natalne karte može opisati njihov karakter, ukazati na određene probleme ili predvidjeti neke događaje? I upravo oni su njeni dugogodišnji klijenti. 

Zdravo! Tko ste vi i čime se bavite?

Zvezdani pozdrav od mene, ja sam Jasna, tumač zvezda i astrolog. Astrologijom se bavim dugo, čini mi se oduvek, jer mi je od malena pogled uvek išao na gore ..ka nebu ..zvezdama. U toku studiranja geologije ‘pod ruke’ mi je došla knjiga Mileta Dupora, prvog i najvećeg učitelja astrologije sa ovdašnjih prostora i od tada kreće moje druženje sa planetama i zvezdama. 

Recite nam što ste radili! Koliki ste progres vidjeli u prvoj, trećoj godini pa do danas?

Prve natalne karte sam ručno iscrtavala i ubacivala položaje planeta, zvezda i aspekata i to je iskustvo koje mi je omogućilo dublje uvide, za razliku od danas kada je dovoljan ‘klik’ na određeni program.               

Koje su Vaše najveće lekcije naučene u posljednjih godinu dana?                                   

U poslednjih godinu dana uprkos našim nastojanjima da živimo živote ispunjene ljubavlju, radošću i nadom, dese se situacije koje poremete željeni i očekivani životni put i meni je jako pomoglo uverenje da se sve nalazi u nama samima, a ne izvan nas i kada dozvolimo da nas unutrašnja mudrost vodi tada znamo i kako okrenuti kormilo u oluji.         

Jeste li pročitali kakvu dobru knjigu u posljednjih godinu dana?

U tom periodu kada nas je virus sve zatvorio čitala sam Drunvala Melchizedeka – Cvet Života, knjigu kojoj se uvek vraćam i koja nas priseća da smo nekada davno koristili način komuniciranja i osećaja koji nije uključivao mozak ili um, već je dolazio iz svetog prostora u srcu koje svi posedujemo i uvek ćemo ga posedovati i koji će postojati i nakon što zadnja zvezda zasija.                                     

Koje savjeti biste dale za ostale poduzetnice koji se možda bore za rast svog poslovanja?

 Onih koji su osporavali astrologiju uvek je bilo, skeptika koji su je prikazivali kao ‘tabu’ , da je prikažu kao obično gatanje ili proricanje sudbine. Ako posmatramo iz ugla nekoga tko se astrologijom bavi preko 20 i više godina, ko je godinama proučava i shvata njenu širinu i kompleksnost i ako se osvrnemo na ono što je astrologija predstavljala još u davnim vremenima i starim civilizacijama, svakako ćemo reći da je u pitanju jedna velika nauka.

U dugogodišnjoj praksi i radu sa klijentima susretala sam se sa raznim natalima i njihovim zvezdanim zapisima ..Izazov je sa radoznalima koji su hteli proveriti, kako su mi posle priznali, kako to astrologija tj. čitanje natalne karte može opisati njihov karakter, ukazati na određene probleme ili predvideti neke događaje i upravo oni su moji dugogodišnji klijenti.                 

Poverenje, iskrenost, predanost i ljubav prema poslu koji radimo je uslov za srećno i napredno poslovanje, izbori i nove šanse uvek postoje, ne odustajte od svog cilja ..’ strpljen – spašen ‘ što bi rekle zvezdane knjige.

Gdje Vas možemo naći/vidjeti/kupiti Vaše proizvode i usluge (online i u stvarnom svijetu)?

Email: jasnaastrology@gmail.com           

Instagram: Astro Zapisi pratite i čitajte naše zvezdane zapise 

U narednoj godini nastaviti će se škola astrologije koju vodimo koleginica i ja,zbog trenutne situacije webinari će biti na proleće, a do tada se družimo online sa klijentima. 

Jasna Ilić