Što kada bih vam rekao da za živjeti zdravo i biti u odličnoj tjelesnoj i mentalnoj formi ne treba puno vremena, truda niti novaca?

Ne vjerujete mi, jel tako? Ne krivim vas, jer su mediji odradili odličan posao u obmanjivanju i zbunjivanju ljudi, a marketing agencije u stvaranju mitova da bi što bolje prodavali svoje proizvode (laži).

Ali istina je da vam zaista ne treba više od 30min, 3xtjedno za vježbanje, da ne morate gubiti vrijeme na odlaske u teretanu, da vam ne trebaju sprave i utezi da bi imali isklesano i mišićavo tijelo, da vam ne treba više od 15min za pripremanje zdravog obroka, te da vam ne treba puno novaca (samo 400kn mjesečno), da bi izgledali i osjećali se bolje nego ikada.

Vjerojatno ste čuli za 80/20 pravilo, koje kaže da s 20% fokusa na ispravne stvari možemo dobiti 80% rezultata. Tako nekako bi mogao opisati ideju iza ove zajednice – puno rezultata uz malo truda. Zato što nećete gubiti vrijeme na laži, obmane, prodavanje priča i mitova.

Nakon dugo godina isprobavanja i eksperimentiranja, čitanja stotina knjiga, završavanja tečajeva i svakodnevnog neprestanog učenja i istraživanja, došao sam do saznanja što i koliko je zapravo potrebno da bi bili u optimalnoj tjelesnoj i mentalnoj formi, bez da u to ulažemo puno vremena, energije i novaca.

Odbacio sam sve što je nepotrebno, što nije bio nimalo lak posao, s obzirom na hrpu dezinformacija koje danas kruže, koje čak i nekog kome je to posao lako ostave s upitnikom iznad glave. Razno razne dijete, načini vježbanja, čudesni suplementi i prečaci do uspjeha preplavljuju internet i zaista treba puno vremena, istraživanja i otvorenog uma da bi se znalo odvojiti istinu od laži.

Ali ne brinite, taj “prljavi posao” sam ja odradio za vas i sve ove informacije koje ću dijeliti s vama u zajednici “Fit uz Dalibora Petrinića”, su ono najbitnije i ono što provjereno radi i daje rezultate uz minimalan trud, vrijeme i novac.

Zajednica funkcionira na mjesečnoj bazi, što znači da se svaki mjesec dodaju novi materijali iz svih tematika:

  • gotovi trening programi za 4-6 tjedana
  • cijeli treninzi snimljeni u realnom vremenu (samo stisnete start i vježbate uz mene) iz sve 3 kategorije koji traju 10-18min max plus zagrijavanje cc 6 minuta
  • vježbe mobilnosti
  • vježbe istezanja
  • recepti
  • izazovi za tijelo, um i duh
  • mjesečni zoom s Matijom Sabljak
  • mjesečni zoom Q&A
  • glazba za vježbanje i opuštanje

S ovim programom sve isprike tipa “nemam vremena”, “nemam motivacije” i “nemam novaca” padaju u vodu. Jer uz minimalna ulaganja, 30min treniranja 3xtjedno i podršku koju ćete dobiti unutar zajednice, zaista nema mjesta isprikama.

U svakom od vas leži neograničen potencijal, samo vas netko treba pravilno usmjeriti. Dopustite mi da vam pomognem u tome i krenimo zajedno ovim druženjem prema zdravijem i kvalitetnijem životu!

Veselim se druženju sa svima vama i prilici da vam pokažem kako je živjeti zdravo i biti fit zapravo vrlo jednostavno, kad znate kako…