Moderan način života zahtevan je i haotičan. Često se osećamo da smo u procepu između vise strana i kao rezultat toga mnogi od nas stavljaju prioritet jedne oblasti života u odnosu na drugu. Uspostavljanje ravnoteže između profesionalnih, privatnih obaveza i zadovoljstava zahteva vreme i posvećenost. Nažalost ovaj zlatni balans je često zapostvaljen zbog rutinskih navika i osećanja anksioznosti i stresa. Kao rezultat toga, mnogi se osećaju izvan balansa i nezadovoljni rizikujući da propuste svoje životne mogućnosti.

Konfuzija nastaje kada osoba ne uspeva da vidi šumu od drveta. Ova konfuzija je naročito opasna u radnom okruženju. Profesionalci treba da nauče da osete kada se ovo dešava i da brzo reaguju. Ovaj intuitivni osećaj i prioritet je naročito važan za menadžere i lidere. Ravijanje suptilnog osećaja o tome šta je hitno i gde da se ulaže energija je ključ uspeha.

MyVincha alikacija nudi vežbe od po 5 minuta koje pomažu pojedincima da otkriju balans i njihove prioritete. Program simultano uči profesionalce da razviju osećaj za širu sliku i da prepoznaju lične prioritete. Svaki pojedinac će naučiti kako da materijalizuje ove prioritete putem meditacije u svakodnevnom životu.

Meditacija će pomoći pročišćenju uma praktikanta i stvoriti jasnije ciljeve koji mogu biti primenjeni u praksi. Meditacija može da se praktikuje u bilo koje vreme kada je osoba pod stresom ili u konfuziji. To je jedan od najboljih načina da se pripremimo za važan sastanak, odluku ili konverzaciju. Konačno, to donosi praktikantu mentalni i emocionalni prostor potreban za balansiranje ličnih i poslovnih prioriteta.

Leave a Reply