Venera se ovih dana grli sa Uranom i donosi neočekivane dogadjaje kako emotivne tako i finansijske prirode.

Ovo je prilično napet period koji dovodi do iznenadnih prekida veza kao i pucanja braka i partnerskih odnosa, da li emotivnih, poslovnih ili prijateljskih..Sudeći da bi neočekivani dogadjaji mogli da dovedu do hlađenja odnosa (Uranov kvadrat sa Saturnom koji obeležava ovu godinu), a Merkur takođe pod napetim aspektima ovih dana ne ispravlja lako ” krive Drine ..”

Mars, naša pokretačka energija biće u znaku svog pada u Raku do 11.06. Što će povećati nervozu, grozničavost i svađe u kući, na poslu…Može doći do psihosomatskih problema, jer ne možemo da se borimo, da istrajemo.. U kući smo napeti i svadljivi, kao i sa emotivnim partnerom, guši nas sve to i hladi emocije.. Još ako smo i otkrili nešto, dolazi do problema i sa besom koji nam utiče na varenje..

A kao začin na sve ove pomešane energije u utorak,27.04 nas dočekuje PUN MESEC u znaku Škorpije, “Ružìčasti Mesec” koji donosi energiju otkrivanja, laži više ne mogu da budu skrivene a instinkt i emocije nam govore i ukazuju šta je istina..

INSTAGRAM: ASTRO ZAPISI