Vratila se Venera kući na sigurno u svoj znak Bika gde će uživati i sijati do 08.05. Sve će čulno biti prisutno do god traje ova energija Zemlje ..Igra, radost, smeh, uživanje u jelu, slatkišima, voću, kuvanju i svemu što se lepo i materija zove.

U zavisnosti od aspekata koje pravi sa vašim natalnim planetama kao i od kuća kojima tranzitira, otvaraju se ljubavni ili poslovni putevi ..Kod napetih aspekata biće i suza i svađa i debljanja, emocionalnog hlađenja kao i prekida veza, jer Venera u Biku je energija hedonizma i čulnog uživanja pa ćemo želeti da odbacimo sve ono što nam ugođaj i udobnost ne pruža..U povoljnim aspektima doneće nesvakidašnje i neobične veze pune strasti i dubokih emocija ,jer ova Venera je istrajna, otvorena i konkretna ..

Kako u ljubavi tako i u poslovnim dogovorima i odnosima koji mogu da se realizuje. Od nje se uči kako se živi, jer ona zna šta je radost i dar življenja ..Zato čete primetiti da gotovo uvek osobe koje imaju Veneru u Biku privuku u svoj život baš ono što priželjkuju – voljenu osobu, novac, dobru karijeru.

INSTAGRAM: ASTRO ZAPISI