Kako spojiti korisno i lepo? Šta bih radio, a da uživam u mom poslu i ako bi moglo bez mnogo napora a da imam vremena za uživanje?

Sunce i Merkur prelaze u hedonističkog i materijalističkog Bika i podižu lepo i korisno na viši nivo..Umetnost dolazi do izražaja ..” Sviđa mi se ova slika, Kako da dođem do nje?,Bilo bi odlično da je dobijem na poklon..”


Mnogi će početi da razmišljaju o brzi, neki će intenzivnije ići u kladionice, ali će svima misli biti okrenute ka zalogajima, materiji, muzici, ulepšavanju, izlascima i svim drugim oblicima uživanja ..Restorani – samo da se otvore ..


Ekonomske teme u narednih mesec dana kulminiraju ..Novac i lepota su uslov da se radujemo, skoro da je količina novca i zadovoljstva jednaka..Ali dzaba sve ako nemate vremena za sebe…


U narednom periodu će se više prodavati kolači, hrana, kozmetika, umetnička dela i novčanici ..Najveći problem u ovom periodu će mnogima biti novac i vreme za hedonizam, jer da bi uživao: “Moram da imam novca”, a da bih ga imao, moram više da radim …A kako onda da uživam kada neću imati vremena???..Zato nađite balans u sebi i svoj kutak srece i uživanja ..

I ne zaboravite da je 22.05. najveći praznik planete Zemlje pa eto prilike da se zapitamo i koliko smo ekološki osvešćeni …

INSTAGRAM: ASTRO ZAPISI