Alati koje koristimo za uspješan internet posao?

1.CANVA

 je američka alatka za dizajn prezentacije, grafika na društvenim mrežama, i više s tisućama prekrasnih izgleda za besplatno korištenje.

Canva je dobra za početnike omogućuje ti lagano korištenje za dizajniranje i uređivanje slika iz svojih profesionalno dizajniranih predložaka. Uz to nudi opsežan izbor slika, ilustracija i oblika pomoću kojih možeš podići svoj rad na novu razinu. Osobno ga koristim za uređivanje podcast slika za video intervju , poslovne kartice,uređivanje slika za web stranicu i slično.

 I aplikaciju možeš skinuti besplatno, ako želiš širi izbor ili profesionalniu veziju ona  se naplaćuje mjesečno-godišnje od 80.00 do 186.00kn.

2.PODBEAN

je američki alat koji koristim za stvaranje, prijenos i objavljivanje našeg podcasta koji možeš slušati na platformama poput Apple podcast, Google podcast, Spotify, Amazon music/Audible, Pandora I Alexa.

Podbean nudi korisnicima jednostavno korištenje alata za objavljivanje, upravljanje, udruživanje i analizu podcast paketa.Podbean pruža besplatne i premium hosting pakete za pojedince i tvrtke za objavljivanje podcasta.

Aplikacija je besplatna,a cijena profesionalne verzije se kreće od 56.00 do 180.00kn.

3.CALENDLY.COM

Da li Vam odgovara jedan od sljedećih termina iz kalendara mojimsestrama?

Calendly.com je kalendar koji ćeš dobiti ako se odlučiš na podcast intervju kod nas.Jednostavno je za koristiti,možeš bukirati dan i odabrati slobodni termin za snimanje podcasta. Kada nam potvrdite vrijeme koje Vam odgovara budemo Vam poslale tehničke informacije za snimanje podcast.Ako imate više događaja onda je za Vas produžena verzija koja se naplaćuje 50.00kn mjesečno.Pomoču ove aplikacije možeš zapratiti događaje sa drugih aplikacija poput Zoom,HubSpot,GoToMeeting,PayPal +700 drugih.

4.DROPBOX

je poslovna aplikacija koja se koristi kao sigurni spremnik datoteka,web stranica,podcasta,videa u svim formatima na jednom mjestu okuplja sve – to je pametan radni prostor u kojem se okupljaju timovi, alati i sadržaj.Možeš imati i do 3 korisnika na svom računu.Besplatna verzija traje 30 dana ,standardna 75.48kn , a napredna 113.22kn mjesečno.

5.EVERNOTE

Budući da ne postoji jedinstveni alat za sve vaše organizacijske potrebe, Evernote se integrira s vašim omiljenim aplikacijama kao što su Google pogon, Outlook, Salesforce i Slack, tako da možete biti produktivniji od mozganja do izvršenja.

Za sad koristim besplatnu verziju na kojoj unosim podatke poput liste koju treba napraviti,slanje mailova i planova skeniranje dokumenta koje mogu podijeliti sa drugim korisnicima Evernote.Za one kojima trebaju više organizacije I prostora nude više opcija za 52.82kn – 105.58 na mjesec.

6.ZOOM

je društvena i komunikacijska aplikacija koja nudi video pozive i razmjenu trenutnih poruka za velike skupine ljudi.Softver IM i VoiP razvio je Zoom video komunikacije za studente, zaposlenike poduzeća i poduzetnike za održavanje videokonferencija.

Pomoću ove besplatne aplikacije održavamo video sastanke na kojima se može spojiti i do 100+ ljudi istovremeno.Karateristike Zooma + povećanje ograničenja trajanja satsanka s 40 minuta na 24 sata.Cijena profesionalne verzije je 98.14 kn.

7.GENIUS SCAN

Ova mobilna aplikacija skenera automatski prepoznaje papir u pozadini, izrezuje ga i čisti rezultat. Dobivate oštar, čitljiv skener. Moćni alati pomažu vam u organiziranju, dijeljenju ili arhiviranju dokumenata.

Genius Scan + ne koristi oglase čak ni u besplatnoj verziji,a skeniranje više stranica obrađuje kao profesionalac.Genius Scan je besplatan za upotrebu koliko god želite. Ako odlučite, možete kupiti Genius Scan + za više značajki (jednokratna naknada). Možete se pretplatiti na Genius Cloud za sigurnosno kopiranje i sinkronizaciju. U tom slučaju trgovina Genius Scan prikazuje trajanje i cijenu svake pretplate, ažurirane u trenutku kupnje.

8.GOOGLE SUITE

povezuje studente i učitelje za poučavanje i učenje s bilo kojeg mjesta.Dokumenti, tablice i prezentacije omogućuju vam zajedničko stvaranje i uređivanje u stvarnom vremenu.Upotrijebite Google disk za pohranu i pristup dokumentima na mreži i izvan nje, bez gubitka skice.Prijedlozi za gramatiku i pravopis poboljšavaju upotrebu jezika

9.BUFFER

Jednostavan alat za društvene medije dijeli vaš sadržaj u najbolje moguće vrijeme tijekom dana, tako da vaši sljedbenici i obožavatelji češće vide vaše objave.

Izvucite maksimum iz svakog posta lako možete dodati sadržaj u svoj red pomoću proširenja preglednika i mobilnih aplikacija. Cijena ponude koju nude varira od 99.00kn do 617.00kn, a imate i besplatnu verziju sa manje opcija koja je isto tako korisna.

10.NordVPN

VPN je skraćenica od „virtualna privatna mreža“ i stvara sigurnu vezu između vas i interneta. Daje vam dodatnu razinu privatnosti i anonimnosti kako biste mogli:

Sakriti svoju mrežnu aktivnost i lokaciju kako vas nitko ne bi mogao pratiti (posebno na javnim WiFi mrežama)

Zaobići internetske cenzure i slobodno surfati internetom

Sigurno i anonimno bez ograničenja brzine

Dobar je za početnike NordVPN jer je brz, siguran i vrlo jednostavno za korištenje. Možete ga čak i isprobati besplatno na 30 dana!

11.AIRTABLE

je platforma za upravljanje zadacima dizajnirana za organiziranje tijeka rada kroz fleksibilnost sučelja za proračunske tablice. Njegove značajke uključuju privitke datoteka, kanabove kartica Kanban, povijest izmjena, kalendar i izvješća, praćenje vremena i još mnogo toga.

Besplatna je aplikacija i imate besplatnu verziju, cijene se kreću mjesečno 74.85 kn, profesionalna verzija je 149.70,a godišnja do 1.496.81kn

12.SPARK

Jedinstveni besplatni mehanizam za razvoj cjelovitih aplikacija za obradu podataka, bilo da se radi o batch, streaming ili interaktivnoj obradi podataka i ako imate npr. S 300 GB podataka i samo 100 GB RAM-a, Spark premješta podatke koji ne mogu stati u memoriju na disk, što rezultira nešto sporijom obradom, ali definitivno bržom nego samo na disku.