Recenzija Knjige: VIBRACIJA USPJEHA -Iva Bele

Nakon što sam kupila knjigu, odlučila sam kontaktirati i samu autoricu knjige Ivu Bele koja nam je dozvolila da objavimo neke članke s njenog bloga koje će u potpuniti našu platformu sa stručnim člancima. Nisam joj rekla za knjigu,ali imam samo riječi pohvale. Ne bih htjela puno otkrivat, nešto od njenog znanja koje je prenjela u knjigu.Možete pronaći na njenom blogu, te vidjeti naravno njeno životno iskustvo i znanje koje prenosi. Što je uspjeh? I Kako postići vibraciju uspjeha? Sve odgovore na Vaša pitanja možete dobiti kroz dnevnik uspjeha u ovoj knjizi. Svaka preporuka!

NAJVEĆU DOBROBIT ZA SVIJET ČINIMO RAZVIJANJEM SEBE.

O autoru:

Autor Iva Belé Success Concept potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhuciljeve i unutarnje snage, kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore.

Iva posjeduje 20 godina radnog iskustva u internacionalnim i privatnim tvrtkama na pozicijama Product managera, Direktorice marketinga, Voditeljice odnosa s klijentima i Voditeljice projekata razvoja.

Iva održava treninge i motivacijske govore na hrvatskom i engleskom jeziku u zemlji i inozemstvu. Uz Hrvatsku, ima iskustvo održanih treninga u Kanadi, Švicarskoj, Srbiji i drugim zemljama.